Υλικά:
σοκολάτα κουβερτούρα
αλμυρά μπισκότα μπαστουνάκια
καραμελάκια
Λιώστε την σοκολάτα σε μπεν μαρι. Αφήστε την να κρυώσει για 5 λεπτά. Κόψτε τα μπισκοτάκια στην μέση και βάλτε τα μέσα στην λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε καλά ώστε η σοκολάτα να πάει παντού. Πάρτε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα και βάλτε τις πάνω σε αλουμινόχαρτο ώστε να σχηματιστούν φωλίτσες όπως στις φωτογραφίες παραπάνω. Βάλτε 3 καραμελάκια σε κάθε φωλίτσα και αφήστε να κρυώσουν καλά μέχρι η σοκολάτα να μην κολλάει στα χέρια σας.