twitter
rss


Στις εγκαταστάσεις της  Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά η ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση της «Μέρας Μαγιού» και η Σχολή ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχθεί σε μια διαφορετική γιορτή για την άνοιξη τις οικογένειες της πόλης μας και των γύρω περιοχών.
 Θα καλωσορίσουν τους φίλους τους, μικρούς και μεγάλους, στο καταπράσινο περιβάλλον που προσφέρει η Σχολή ενώ όσοι παραστούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις, να πληροφορηθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, να αγοράσουν τα προϊόντα του αγροκτήματος, ενώ ταυτόχρονα, να παρακολουθήσουν ψυχαγωγικά-πολιτιστικά δρώμενα. Επίσης, όλοι μαζί θα γιορτάσουμε τη γιορτή της μητέρας.
Συναυλίες με ορχήστρες, τραγούδια και χοροί (παραδοσιακοί αλλά και Latin, Tango, Swing, Zumba), καραγκιόζης, πέταγμα χαρταετού, πίστα ποδηλάτων, ρομποτική για όλους, αυλή με ζωάκια, εκθέσεις με γεωργικούς ελκυστήρες και μηχανήματα, κατασκευές δώρων για τη μητέρα, βιωματικά-διαδραστικά παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες.
Στις εγκαταστάσεις θα λειτουργούν εκείνη την ημέρα καφέ-ουζερί, εστιατόριο,  αναψυκτήρια και φυσικά θα σερβίρονται οι παραδοσιακοί λουκουμάδες της Σχολής!
Συμβολική τιμή εισόδου: 3€ για κάθε ενήλικο άτομο & για τα παιδιά δωρεάν.
Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2310 492 724, 725 & 726

Πηγή:http://pigolampides.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top