twitter
rss

09-11-2013 ΣΑΒΒΑΤΟ στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΗΜ. ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΟΡΕΣΤΟΥ
Ορέστου 33 & Χαλκιδικής, τηλ. 2310852384, (11.00-12.30) 
"Πίνακες με Ιστορία, Παιχνίδι Φαντασία!!!"
Όμορφοι πίνακες γεμάτοι ζωή, παιχνίδια και χρώματα καλούν τα παιδιά να παίξουν μαζί τους, να βρουν τα παιχνίδια και να συνθέσουν δικά τους πρωτότυπα έργα. Οι μικροί ζωγράφοι θα δουλέψουν με χρώματα και φαντασία δημιουργώντας το δικό τους φαντασιακό κόσμο των παιχνιδιών!!!

10-11-2013 ΚΥΡΙΑΚΗ στο ΜΟΥΣΕΙΟ: (11.00-13.00)
"Παίζω παίζω και γελώ...το παιχνίδι αγαπώ!!!"
Μουσειακό πρόγραμμα με δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά 5-12 ετών.
Μόνιμη έκθεση παιχνιδιών με τίτλο "παίζοντας με ξεχασμένα κουρδιστά τσίγκινα παιχνίδια", Τα εκθέματα είναι...

ευγενική δωρεά του Δημάρχου, κ. Γιάννη Μπουτάρη, "κούκλες και κουκλόσπιτα" με εκθέματα δωρεές και παραχωρήσεις φίλων αγαπημένων του Μουσείου και τέλος "Θεσσαλονικείς παιχνιδοκατασκευαστές", αφιέρωμα στους Θεσσαλονικείς κατασκευαστές παιχνιδιών.
16-11-2013 ΣΑΒΒΑΤΟ στο MEDITERRENEAN COSMOS: (12.00-16.00) 
"Η ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ" ΤΟΥ ΑΚΡΙΘΑΚΗ
Τοπία και συμβολισμοί συνθέτουν το "ταξίδι" του ζωγράφου μας. Οι μικροί μας φίλοι πειραματίζονται με χρώματα και τεχνοτροπίες. Τα χρώματα ζωντανεύουν, οι πίνακες μιλούν, αποκτούν δύναμη, τα συναισθήματα απελευθερώνονται και ξεπηδούν από την κρυμμένη παιδική ψυχή. Οι μικροί μας φίλοι μέσα από διαδραστικά παιχνίδια ζωντανεύουν τους πίνακες με κίνηση και μουσική. Εργαστήρι τέχνης για παιδιά με χρώματα ,πινέλα και πολύ φαντασία.
17-11-2013 ΚΥΡΙΑΚΗ στο ΜΟΥΣΕΙΟ: (11.00-13.00)
"ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ"
ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΗΤΣΙΑΛΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Ένα βιβλίο για την κρίση που μαστίζει τη χώρα, για την κατάσταση που ζούνε σήμερα στην πατρίδα μας εκατοντάδες παιδιά. Μια αφήγηση που επεξεργάζεται τις αξίες και τις απαξίες της σημερινής κοινωνίας με χιούμορ, οξύνοια και ανατρεπτικότητα. Τα κρυμμένα μυστικά του "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ" καλούνται να ανακαλύψουν οι μικροί μας ντετέκτιβ του Μουσείου με την Αλεξάνδρα Μητσιάλη και τους βοηθούς της.
24-11-2013 ΚΥΡΙΑΚΗ στο ΜΟΥΣΕΙΟ (11.00-13.00)
"ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ"

Οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν, θα αισθανθούν και θα δημιουργήσουν στο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ των αισθήσεων, εκπαιδευτικό μουσειακό πρόγραμμα για τις αισθήσεις με τίτλο :"μάτια, μύτη, στόμα, αυτιά ……..και τα δάχτυλα μικρά". Τα παιδιά, χωρισμένα σε ομάδες, με οδηγό τους εμψυχωτές ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο των αισθήσεων. Σε κάθε σταθμό του φανταστικού ταξιδιού ερευνούν και πειραματίζονται με τις αισθήσεις τους. Οι μικροί ταξιδευτές βλέπουν, μυρίζουν, ακούν, γεύονται και αγγίζουν … πράματα και θάματα!!! Θα παίξουν και θα διαγωνιστούν. Στο τέλος του ταξιδιού περιμένει πάντα μία έκπλ
ηξη….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top