twitter
rss



Για έκτη χρονιά η πιο ανατρεπτική, νεανική, ζωντανή, δημιουργική και ενοχλητική ανοιχτή γιορτή δρόμου διεκδίκησης των ελεύθερων ανοιχτών χώρων πρασίνου, “Ευχαριστούμε που Ενοχλείτε” επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ στο Πάρκο ΧΑΝΘ (Ξαρχάκου), ενώ η ΜΚΟ “Παιδιά Εν Δράσει” γιορτάζει τα 10 χρόνια με πλήθος παράλληλων δράσεων μέσα στο 2013. Από το πρώτο φεστιβάλ στην πλατεία Ναυαρίνου το 2006, το φεστιβάλ μεγάλωσε και έφτασε να συμμετέχουν σε αυτό περισσότερο από 120 καλλιτέχνες και 4500 επισκέπτες.
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...


Από τις 3μ.μ, παραστάσεις, τσίρκο, επιδείξεις skate & ΒΜΧ, γκράφιτι,, yoga, Capoeira , Τροχοπεδιλατιστές, Stand up Comedy, Hip Hop, συζητήσεις, φαντασία, κέφι, δημιουργία, επικοινωνία. 
Συμμετέχουν (η λίστα ανανεώνεται): 
Άρσις/Praksis – Mobile School και κυνήγι θησαυρού “Ψάξε Ψάξε δεν θα το Βρεις..” 
Aniline Dancetheatre – «A Scarlet Swing Night» 
Χοροθέατρο
 C. for Circus «Κάτι Διαφορετικό» Θέατρο »
Walking Alone.. or Along?» Φωτογραφική Έκθεση της Χάιντι Σεραφειμίδου
 Φωτογραφική Λέσχη Αρχιτεκτονικής Σχολής (Φ.Λ.Α.Σ.) 
AZA – Προβολές Βωβού Κινηματογράφου 
Beat για Beat & Couple Issues Hip Hop χορογραφίες.
 Από τις 8μ.μ, μουσικά συγκροτήματα:
 SOUL FIRE, ΕΚΜΕΚ, BANKSTERS, CARAVAN AIR, LOS TRE 
 Διεκδικούμε τους ελεύθερους ανοιχτούς χώρους πρασίνου στην πόλη, σε μια Θεσσαλονίκη με την ελάχιστη αντιστοιχία πρασίνου ανά κάτοικο στην Ευρώπη. Οι εκτάσεις που μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν τα στρατόπεδα είναι αναγκαίο να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων. Οφείλουμε όλοι μας να τα προστατεύσουμε από κάθε είδους εκμετάλλευση και φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδια. 
Ζητούμε από τώρα δέσμευση όλων, ότι τα πρώην στρατόπεδα θα γίνουν καταπράσινα πάρκα, κοιτίδες πολιτισμού και αθλητισμού με ήπιες παρεμβάσεις.
 Ζητούμε ένα μεγάλο Μητροπολιτικό Πάρκο στην πόλη, με την αποχώρηση της ΔΕΘ και του 3ου Σώματος Στρατού, το οποίο θα ενώνει τη θάλασσα με το Σειχ Σου.
 Ζητούμε την συμμετοχή των κατοίκων και ιδιαίτερα των νέων στην διαδικασία λήψης αποφάσεων… 
Ζητούμε τη συμμετοχή… 
Διεκδικούμε το όνειρο…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top