twitter
rss


Η γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης επιστρέφει δυναμικά στις 25 και 26 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Block 33. Το «Φτου και Βγαίνω» αποτελεί έμπνευση και πρωτοβουλία των πιο δημιουργικών ομάδων της πόλης που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, της δημιουργικής απασχόλησης, των τεχνών και του αθλητισμού.
Για μία ημέρα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία...
να συμμετέχουν σε μία σειρά δράσεων και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, με την street art καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει δραστηριότητες εμπνευσμένες από τους μύθους του Αισώπου. Η Γιορτή για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» καινοτομεί για μια ακόμη φορά διοργανώνοντας το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 την πρώτη διανυκτέρευση για παιδιά στο πλαίσιο μίας παιδική γιορτής. O πολυχώρος πολιτισμού Block 33 μετατρέπεται για μια βραδιά σε ένα παιδικό δωμάτιο και φιλοξενεί 40 παιδιά ηλικίας 8 εώς 12 χρονών.
Τα παιδιά που θα περάσουν τη νύχτα τους στο «Φτου & Βγαίνω» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεταμεσονύκτια συναυλία από τον Σύλλογος Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης που θα καταλήξει σε υπέροχα νανουρίσματα.

Πληροφορίες σχετικά με τη διανυκτέρευση:
Ημερομηνία:Σάββατο 25 Μαΐου.
Διάρκεια :από τις 23.00 το βράδυ ως το πρωί.
Οργάνωση - Συντονισμός:Παιδιά Εν Δράσει
Κόστος συμμετοχής: 10ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η είσοδος του παιδιού και στις 2 ημέρες του φεστιβάλ).

Υπεύθυνος επικοινωνίας:Γιώργος Γεωργιάδης ( george@kidsinaction.gr)
Για να συμμετέχετε συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής, που μπορείτε να βρείτε στο www.kidsinaction.gr
και την αποστέλλετε στο george@kidsinaction.grμέχρι την Κυριακή 5 Μαΐου. Τα παιδιά που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν με mail για το τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και για το χρονοδιάγραμμα δράσεων κατά τη διάρκεια της διανυκτέρευσης.

«Φτου και Βγαίνω», η γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους, μία ευκαιρία να παίξουν μαζί, να διασκεδάσουν και να χαρούν μία διαφορετική Κυριακή στην πόλη.
Διοργάνωση:
ΜΚΟ Παιδιά Εν Δράσει
www.kidsinaction.gr
Πολιτιστικό έντυπο ελεύθερης σκέψης και έκφρασης ΕΞΩΣΤΗΣ www.exostispress.gr

Για περισσότερες πληροφορίες
Τάνια Χατζηιωάννου, 6974586745 tania@kidsinaction.gr
Γιώργος Γεωργιάδης, 6977352239, george@kidsinaction.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top