twitter
rss

Οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ σε συνεργασία με το Δήμο Δέλτα αναγνωρίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο των παιδιών στην αυριανή κοινωνία, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ελληνικών κοινωνιών , υλοποιούν ειδικά μελετημένα προγράμματα με στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ανάπτυξη τους.
 Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η Κινητή Παιδο-οδοντιατρική Μονάδα <<ΛΗΤΩ>>, ευγενική χορηγία της εταιρίας VODAFONE προς την Οργάνωση ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και η οποία λειτουργεί κυρίως με εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν τις επιστημονικές τους υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη. 
Η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα θα βρεθεί κοντά στα παιδιά του Δήμου Δέλτα που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς η κοινωνικούς λόγους και θα παρέχει υπηρεσίες δωρεάν διαγνωστικού οδοντιατρικού έλεγχου και εμβολιαστικής κάλυψης. 
Η δράση θα υλοποιηθεί στην Δημοτική Κοινότητα Σίνδου (Ιατροκοινωνικό Κέντρο) το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 και στη Δημοτική Κοινότητα Χαλάστρας (κτίριο ΚΑΠΗ) την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013. Ώρες προέλευσης 09:00 έως 13:00
Διευκρινίζεται ότι ο οδοντιατρικός έλεγχος αφορά όλα τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών του Δήμου Δέλτα, ενώ ο εμβολιασμός αφορά μόνο στα ανασφάλιστα παιδιά αυτής της ηλικίας. 
 Κατά την προσέλευση θα πρέπει να προσκομίζονται βιβλιάριο υγείας, εμβολιασμών και ασφαλιστικών ταμείων .
 Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Πετράκη Αλέκα στο 2310797280.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top