twitter
rss


Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε μία εκδήλωση γεμάτη φαντασία, γνώση και δημιουργικότητα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, στις 12.30 το μεσημέρι. 
 Το Σάββατο… του καρναβαλιού! 
Ο συγγραφέας Άρης Δημοκίδης προσκαλεί τα παιδιά σε ένα μεσημέρι γεμάτο διασκέδαση και γνώσεις! Με αφορμή βιβλία που μιλούν για μεταμφιέσεις, καρναβάλια, σκανδαλιές και πάρτι, η παρέα θα παίξει παιχνίδια, θα πάρει μέρος σε επιμορφωτικά κουίζ (μαθαίνοντας πράγματα για την κουλτούρα πολλών ξένων χωρών αλλά και της Ελλάδας), θα τραγουδήσει, θα ζωγραφίσει και θα δει ενδιαφέρουσες προβολές. Και στο τέλος, με τη βοήθεια και καθοδήγηση του συγγραφέα, τα παιδιά θα γίνουν παραμυθάδες: θα φτιάξουν μια ολοκαίνουρια, δική τους αποκριάτικη ιστορία – με ήρωες τους εαυτούς τους! 
 Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στο ΟΞΥΓΟΝΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
• Για περισσότερες διευκρινίσεις και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2310-260085 και στο email info@oxygono-metaixmio.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top