twitter
rss


Η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρόκειται να διοργανώσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της. Ιδιαίτερα φέτος το σωματείο αγωνίζεται να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους νέους και τις νέες με πολλαπλές αναπηρίες στα ημερήσια τμήματα και στο οικοτροφείο του.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 η Inventics γιορτάζει τα 11 χρόνια δημιουργίας, διοργανώνοντας τον 1ο Διαδικτυακό Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη από αγάπη. Κάποιοι όμως, χρειαζόμαστε υποστήριξη καθημερινά.

Η ομάδα της Inventics θα βρίσκεται στη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά και σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος από τις 11:00 έως τις 17:00.

Εναλλακτικά παρακολουθήστε την εκδήλωση ζωντανά από το Livemedia.gr και προσφέρετε τη στήριξή σας.

Ο κόσμος θα μπορεί να προμηθεύεται τα προϊόντα της εορταγοράς, να πραγματοποιεί δωρεές στα γραφεία της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και παρακολουθώντας τον Τηλεμαραθώνιο απ’ όλο τον κόσμο, να προσφέρει δωρεές μέσω των τραπεζικών λογαριασμών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.

Όλα τα έσοδα από τον Τηλεμαραθώνιο, ο οποίος θα προβληθεί διαφημιστικά από την τηλεόραση, θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος αποκλειστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top