twitter
rss


Το πλεονέκτημα των κρεμαστών διακοσμητικών είναι ότι μπορείτε να το δωρίσετε σε άτομα όλων των ηλικιών. Τα παιδιά λατρεύουν τα διασκεδαστικά και χρωματιστά δώρα και οι ενήλικες μπορούν αν τα κρεμάσουν οπουδήποτε στο σπίτι εκεί που θέλουν να δώσουν χρώμα και άλλη ατμόσφαιρα.
Τι θα χρειαστείτε:
1. Χρωματιστά χαρτόνια διαφόρων χρωμάτων
2. Κλωστή ή πετονιά
3. Καλαμάκια ξύλινα
4. Μαρκαδόρους
5. Ψαλίδι
6. Κόλλα
ΒΗΜΑΤΑ:



Βήμα 1: Διπλώστε τα έγχρωμα χαρτόνια στη μέση και ζωγραφίστε επάνω τους ότι σχήμα σας αρέσει - όπως ήλιος, φεγγάρι, λουλούδια, ψάρια, ζώα κ.λ.π. - και κατόπιν κόψτε τα με το ψαλίδι.

Βήμα 2: Κολλήστε το σχήμα του ήλιου με το αντίστοιχο , το σχήμα του ψαριού με το αντίστοιχο κ.ο.κ. Έτσι τα σχήματά σας θα γίνουν πιο βαριά και θα δώσει σταθερότητα στο διακοσμητικό σας.

Βήμα 3: Κάνετε από μία τρύπα στα σχήματά σας και δέστε από ένα κομμάτι σπάγγο ή πετονιά σε διάφορα μήκη.

Βήμα 4: Πάρτε τα δύο ξύλινα καλαμάκια και δεστε τα μαζί στο κέντρο τους με σπάγγο ή πετονιά έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα σταυρό.

Βήμα 5: Δέστε στις άκρες των ξύλινων καλαμιών τις άκρες από το σπάγγο/πετονιά των σχημάτων σας.

Το κρεμαστό διακοσμητικό σας είναι έτοιμο. Μπορείτε να το κρεμάσετε οπουδήποτε σας αρέσει μέσα στο σπίτι. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα διακοσμητικό με ήχο στη θέση των σχημάτων σας κρεμάστε καμπανάκια. Με το πέρασμα του αέρα θα έχετε έναν μαγικό χαλαρωτικό ήχο.
  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top