Στη Γερμανία είναι πολύ συνηθισμένο να αδειάζονται πρώτα τα αυγά και μετά από ένα πλύσιμο να βάφονται και να κρεμιούνται πάνω σε μπουμπουκιασμένα κλαδάκια σε βάζο ή σε κλαδιά στο κήπο.
Πώς αδειάζονται τα αυγά;Θα χρειαστείτε χοντρές καρφίτσες ή πολύ ψιλά καρφάκια, για να κάνετε δυο τρύπες μια λεπτή και μια λίγο μεγαλύτερη στα δυο άκρα του αυγού. Φυσώντας με δύναμη από τη λεπτή πλευρά αδειάζουμε το αυγό. Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρετε.
http://tomonopatimou.blogspot.com/2010/03/blog-post_18.html,