twitter
rss


ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 
e-me.edu.gr
              Αγαπητοί γονείς οι κατευθυντήριες οδηγίες είναι οι εξής:
  • Αρχικά πρέπει να αποκτήσετε (όσοι δεν το κάνατε ακόμα) κωδικούς από το Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο (ΠΣΔ). (βλ προηγούμενη ανάρτηση πιο κάτω)
  • Όσοι κάνατε το παραπάνω βήμα πρέπει να έχετε στην διάθεσή σας το όνομα χρήστη(username) και τον κωδικό πρόσβασης (password).
  • Κατόπιν επισκεφτείτε την σελίδα e-me.edu.gr
(e-me λέγεται η πλατφόρμα μέσω της οποίας θα επικοινωνούν οι εκπαιδευτικοί με τους μαθητές) όπου πατώντας ΕΙΣΟΔΟ θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό πρόσβασης» που λάβατε από το ΠΣΔ.
Αυτό το βήμα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μία φορά ώστε να μπορούν να κάνουν οι δάσκαλοι/ες πρόσκληση στους μαθητές. Είναι απαραίτητο οι δάσκαλοι/ες να ενημερωθούν για την είσοδό σας στην πλατφόρμα e-me.
  • Μόλις οι εκπαιδευτικοί κάνουν την πρόσκληση θα σας ενημερώσουν. Τότε εσείς θα κάνετε είσοδο στην πλατφόρμα και θα βρείτε πάνω δεξιά μία καμπανούλα έχοντας πάνω της τον αριθμό ένα. Πατώντας πάνω στην καμπανούλα θα σας εμφανιστεί το όνομα της τάξης, θα πατήσετε πάνω σε αυτό το όνομα και θα δεχτείτε την πρόσκληση στο παράθυρο που θα ανοίξει.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top