twitter
rss

Στις εγκαταστάσεις της  Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά η ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση της «Μέρας Μαγιού» και ανοίγουν οι πύλες για να υποδεχθούν σε μια διαφορετική γιορτή για την άνοιξη τις οικογένειες της πόλης μας και των γύρω περιοχών. 
Για πέντε ώρες θα καλωσορίσουν τους φίλους τους, μικρούς και μεγάλους, στο καταπράσινο περιβάλλον της Σχολής οι οποίοι...
θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να πληροφορηθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, να αγοράσουν τα προϊόντα του αγροκτήματος, ενώ ταυτόχρονα, να παρακολουθήσουν ψυχαγωγικά-πολιτιστικά δρώμενα.
Επίσης, όλοι μαζί θα γιορτάσουμε τη γιορτή της μητέρας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ημέρα θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής δραστηριότητες για παιδιά από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο της Αθήνας. 
Συναυλίες με ορχήστρες και χορωδίες, τραγούδια και χοροί (παραδοσιακοί αλλά και Latin, Tango, Swing, Zumba), καραγκιόζης, πέταγμα χαρταετού, ιππασία, πίστα ποδηλάτων, αυλή με ζωάκια, εκθέσεις με γεωργικούς ελκυστήρες και μηχανήματα, κατασκευές δώρων για τη μητέρα, βιωματικά-διαδραστικά παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες.
Την ίδια μέρα διοργανώνεται και η 5η Συνάντηση Σχολικών Ομίλων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών.
Στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής θα λειτουργούν εκείνη την ημέρα καφέ-ουζερί, αναψυκτήρια και φυσικά θα σερβίρονται οι παραδοσιακοί λουκουμάδες της Σχολής!
Συμβολική τιμή εισόδου: 3€ για κάθε ενήλικο άτομο & για τα παιδιά δωρεάν. Τα έσοδα της εκδήλωσης υποστηρίζουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών των μαθητών της Σχολής και των σπουδαστών του Κολεγίου Περρωτής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top