Ελάτε στο Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα για να γνωρίσετε την παραγωγική διαδικασία του γιαουρτιού, το χημικό εργαστήριο και τους μικροοργανισμούς.
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειριζόμαστε τα τρόφιμα.
Για παιδιά 10 – 13 ετών.
Υπεύθυνη: Αλεξάνδρα- Μαρία Μιχαηλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια.
Χώρος διεξαγωγής: Εργαστήριο Τεχνολογίας Γάλακτος της Γεωπονικής Σχολής, Κτίριο Γαλακτοκομίας, Αίθουσα Σεμιναρίων (2ος όροφος), Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα.
Μέρες και ώρες: 20/5, 3/6 & 17/6, στις 12.00.
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειριζόμαστε τα τρόφιμα.
Για παιδιά 10 – 13 ετών.
Υπεύθυνη: Αλεξάνδρα- Μαρία Μιχαηλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια.
Χώρος διεξαγωγής: Εργαστήριο Τεχνολογίας Γάλακτος της Γεωπονικής Σχολής, Κτίριο Γαλακτοκομίας, Αίθουσα Σεμιναρίων (2ος όροφος), Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα.
Μέρες και ώρες: 20/5, 3/6 & 17/6, στις 12.00.