twitter
rss


Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Σάκη Σερέφα ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ το Σάββατο, 12 Μαΐου 2012, στις 12:30 το μεσημέρι.
 Ο τρύπιος κόσμος του Γιάννη δεν του είναι αρκετός. Θέλει να κατορθώσει το ανέφικτο. Να ανοίξει μια τρύπα στο νερό! Θα τα καταφέρει; Ο συγγραφέας Σάκης Σερέφας και η εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου σας περιμένουν σε μια εκδήλωση με αστείες εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα που θα σας δείξει πόσο πλούσια και συναρπαστική μπορεί να γίνει η καθημερινότητα όταν κυνηγάς το ακατόρθωτο.
 Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο! 
 H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 7-11 ΕΤΩΝ
  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Δηλώσεις συμμετοχής από την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012. 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον χώρο του βιβλιοπωλείου του ΟΞΥΓΟΝΟΥ όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. 
 Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 2310 260085 ή να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr (στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να σημειώνετε το όνομα του παιδιού και τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και τον τίτλο της εκδήλωσης).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top