twitter
rss



Στη Γερμανία είναι πολύ συνηθισμένο να αδειάζονται πρώτα τα αυγά και μετά από ένα πλύσιμο να βάφονται και να κρεμιούνται πάνω σε μπουμπουκιασμένα κλαδάκια σε βάζο ή σε κλαδιά στο κήπο.
Πώς αδειάζονται τα αυγά;Θα χρειαστείτε χοντρές καρφίτσες ή πολύ ψιλά καρφάκια, για να κάνετε δυο τρύπες μια λεπτή και μια λίγο μεγαλύτερη στα δυο άκρα του αυγού. Φυσώντας με δύναμη από τη λεπτή πλευρά αδειάζουμε το αυγό. Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρετε.
http://tomonopatimou.blogspot.com/2010/03/blog-post_18.html,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top